Wandel 4 daagse Haarlem
14 t/m 17 mei Wandel 4 daagse Haarlem

Terug naar nieuws

Soellaart kledingsponsor


Voor, tijdens en natuurlijk ook na de vierdaagse zijn in het gezellige winkelpand in de kleine Houtstraat leuke aanbiedingen in wandelschoenen, sokken, wandelkleding en waterdichte jacks.

Soellaart heeft de kennis in huis voor een verantwoorde deelname en bekwaam winkelpersoneel helpt net zo lang tot je de juiste wandelschoen of jas hebt gevonden.  

Soellaart is op de IJsbaan aanwezig met leuke aanbiedingen en promotiemateriaal.
In het winkelpand van Soellaart Outdoor & Wintersport in de Haarlemse binnenstad bevindt zich naast outdoor- en wintersportartikelen ook een ruim assortiment voor wandelsporters 

Soellaart Shop
Kleine Houtstraat 49-53
2011 DG  Haarlem
www.soellaart.nl 

Inschrijven voor de Wandel 4 daagse Haarlem

Inschrijven

Registreer je via de online inschrijvingsmodule voor de derde Wandel4Daagse van Haarlem


Klik hier om in te schrijven

Inschrijven - Wandel4daagse Haarlem

Haarlem. De inschrijving voor de 3e editie van de Wandel4daagse Haarlem is al enkele weken geopend. Deelnemers kunnen kiezen uit 7 wandelafstanden. De Wandel4daagse Haarlem wordt georganiseerd van donderdag (Hemelvaartsdag) 29 mei t/m zondag 1 juni en laat deelnemers de prachtige omgeving van Haarlem beleven. Maar ook binnen de stadswallen heeft de hoofdstad van Noord-Holland veel te bieden. De wandel4daagse Haarlem is er voor bijna iedereen. Er is keuze uit 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km, 40 km en 50 km. Om 06.00 uur gaan de eerste deelnemers van de 50 km van start. De eerste dag valt samen met Hemelvaartsdag en lijkt daarom wel op “Dauwtrappen”.

Haarlem en omgeving.

In Haarlem en omgeving kijk je echt je ogen uit. Vier dagen door verschillende landschappen. Over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De bollenvelden, het waterwingebied van de Amsterdamse waterleiding duinen, door Spaarnwoude en Spaarndam, Penningsveer, maar ook langs de Spaarne en niet te vergeten de Mooie Nel. Op andere dagen door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Santpoort en landgoed Beekenstein. Dagelijks starten vanuit de het Kennemer Centre op een steenworp afstand van het treinstation Bloemendaal Tot slot de laatste dag een spetterende aankomst in het Centrum van Haarlem.

Business Wandel Equipe

Tijdens de Wandel4daagse Haarlem 2014 kunnen bedrijven en organisaties zich inschrijven voor de Business Wandel4daagse Haarlem. Meedoen stimuleert niet alleen een gezonde leefwijze, maar ook de teamspirit! De Business Wandel4daagse is een unieke ervaring voor uw werknemers en geeft u bovendien de mogelijkheid uw bedrijf/organisatie op een leuke manier te promoten. Wat dacht u van alle leuke interessante contacten, die u of uw werknemers opdoen met alle andere business-equipes van andere bedrijven?
Netwerken terwijl u wandelt! Geef daarom uw werknemers speciale aandacht tijdens de wandel4daagse Haarlem.

1000-1500 Deelnems

De organisatoren houden rekening met een deelnemersaantal van rond de 1500 deelnemers, en rekenen ook weer op de vele mensen, die voor het eerst aan de Wandel4daagse willen meedoen. Uit Haarlem, IJmuiden en de nabije omgeving. Maar ook uit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en andere grote steden in Noord-Holland en de Randstad. Vrijwilligers In de komende maanden worden de routes weer nagelopen en de voorbereidingen opgestart. Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Wilt u meehelpen in de organisatie? Vrijwilligers die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij de organisatie.

Voorbereiding.

Vier dagen achter elkaar wandelen vergt veel voorbereiding. In het belang van de deelnemer wordt aan alles gedacht. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit wandelevenement. Op zaterdag 1 maart wordt er een introductie-training georganiseerd ter voorbereiding op de Wandel4daagse. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer traint u iedere zaterdagmorgen. Een goede stok achter de deur. Na de training kunt u zich inschrijven voor alle 12 de zaterdagtrainingen. De kosten zijn € 45,= pp. Aanmelding en verdere informatie Op de website www.wandel4daagsehaarlem.nl vindt u alle informatie en kunt u zich ook inschrijven.
Beschikt u niet over internet kunt u het aanmeldformulier opvragen. Tel: 0229-239447.


Deelnemersoverzicht

afstand aantal deelnemers
 2013
10 km 80
15 km 246
20 km 309
25 km 300
30 km 197
40 km 61
50 km 27

 


voorbereiding vierdaagse

Je voorbereiden op de 3e Wandel4daagse Haarlem.

Haarlem. Vierdaagse lopers, maar ook voor de meer ervaren wandelaars, die goed voorbereid aan de start willen verschijnen van de 3e Wandel4daagse Haarlem, doen er goed aan zich terdege voor te bereiden. Maar hoe doe je dat? Vier dagen achter elkaar wandelen vergt veel voorbereiding. In het belang van de deelnemer wordt aan alles gedacht. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit wandelevenement.
Op zaterdag 1 maart wordt er een 2 uur durende introductie-training georganiseerd ter voorbereiding op de Wandel4daagse Haarlem. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer traint u iedere zaterdagmorgen. Een goede stok achter de deur. Na de training kunt u zich inschrijven voor alle 12 de zaterdagtrainingen. De kosten zijn € 45,= pp. Met dit initiatief willen de organisatoren van de wandel4daagse Haarlem, SportSupport & Sportwandelschool bereiken, dat het uitvalpercentage onder beginners omlaag gaat, maar ook om in algemene zin, een gezondere leefstijl te stimuleren.
De 1e trainingsbijeenkomst op zaterdag 1 maart start aan de voorkant van het Kennemer Centre, IJsbaanlaan 4a 2014 AV in Haarlem. (Vrij parkeren). Meldt u zich telefonisch aan a.u.b. tel: 0229-239447 of per e-mail: info@sportwandelschool.nl.
Meer informatie over de wandel4daagse, zie op deze website: www.wandel4daagsehaarlem.nl