Wandel 4 daagse Haarlem
5 Mei t/m 08 Mei Wandel 4 daagse Haarlem

Goed verlopen 4e Editie

Uitstekende weersomstandigheden.

Overwegend mooi, droog en koel weer tijdens de Wandel4daagse van Haarlem. Slechts een dagdeel regen.
Met dagelijks bijna 1000 deelnemrs is de 4e edite van de Wandel4daagse tot een goed einde gekomen.

Langs deze weg wil de organisatie en de vrijwilligers alle deelnemers bedanken voor hun deelname en hopen dat u volgend jaar weer van de partij bent.

Ook een goed moment om alle vrijwilligers die hebben meegeholpen te bedanken voor hun inzet tijdens de wandel4daagse. Dit jaar werden de vrijwilligers bijgestaan door 5 studenten van de HVA Amsterdam en 9 studenten van Hageveld uit Heemstede. 

Na deze succesvolle 4e editie gaat de organisatie ervan uit dat het deelnemersaantal er volgend jaar weer omhoog gaat en boven de 1000 delnemers zal uitstijgen. Vanaf as. 1 september kunnen deelnemers weer inschrijven.

Volgend jaar valt de start van de wandel4daagse gelijk met bevrijdingsdag (05 mei). Dus kunnen de 4daagse wandelaars, maar ook de Dauwtrappers op 5 mei (Hemelvaartsdag) van start gaan.

Van diverse kanten worden ons tips en adviezen toegefluisterd of per E-mail toegezonden. Uiteraars nemen wij deze mee in de evaluatie van de afgelopen editie en in de voorbesprekingen van de 5e editie.


 

 

 

 


 


Inschrijven

Inschrijven voor de Wandel 4 daagse Haarlem

Registreer je via de online inschrijvingsmodule voor de vierde Wandel4Daagse van Haarlem


Klik hier om in te schrijven


Inschrijven geopend

Start 28 Februari Voorbereiding op 4daagse (2 uurs) Trainingen 
Vier dagen achter elkaar wandelen zonder voorbereiding is niet verstandig. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit wandelevenement. Op zaterdag 28 februari wordt er een introductie-training georganiseerd ter voorbereiding op de Wandel4daagse. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer traint u iedere zaterdagmorgen tot aan de start van het wandelevenement. Een goede stok achter de deur.
Na een 12-tal zaterdagtrainingen bent u er fysiek en psychisch klaar voor om de Wandel4daagse Haarlem te volb.rengen, ongeacht de door u gekozen afstand. De eerste training start op zaterdag 28 februari voor het Kennemer Centre. IJsbaanlaan 4, 2024 AV in Haarlem.
De kosten bedragen € 45,00. U kunt zich per E-mail opgeven voor dit voorbereidings-traject. Stuur een E-mail naar info@sportwandelschool.nl. Tel: 0229-239447

Keuze uit 7 afstanden
Deelnemers kunnen kiezen uit 7 wandelafstanden. De 4daagse wordt georganiseerd van donderdag (Hemelvaartsdag) 14 mei t/m zondag 17 mei en laat deelnemers de prachtige omgeving van Haarlem beleven. Ook binnen de stadswallen heeft de hoofdstad van Noord-Holland veel te bieden.
Er is keuze uit 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km, 40 km en 50 km. Dus bijna iedereen kan aan de Wandel4daagse Haarlem meedoen. Om 05.50 uur gaan de deelnemers van de 50 km van start.
In de komende maanden worden de routes weer nagelopen en de voorbereidingen opgestart. Een speciaal team van vrijwilligers is momenteel bezig om de routes te optimaliseren en te zorgen dat de routes beter worden uitgepijld dan de afgelopen jaren.

Hemelvaartsdag – Dauwtrappen.
Op de eerste dag van de Wandel4daagse, merkte een deelnemer op: “Het lijkt wel op Dauwtrappen”. Zo ontstond erbij de organistoren het idee om deze oude traditie weer nieuw leven in te blazen. Om die reden wil de organisatie bewoners in Kennemerland in de gelegenheid stellen om op Hemelvaartsdag aan deze oude traditie mee te doen. Er is een speciale 10 km Dauwtrap-route uitgezet, die klokslag 06.00 uur van start gaat.
Om mee te doen vult u de inschrijfmodule in en kiest u voor de 10 km.

Haarlem en omgeving.
In Haarlem en omgeving kijk je echt je ogen uit. Vier dagen door verschillende landschappen. Over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De bollenvelden, het waterwingebied van de Amsterdamse waterleiding duinen, door Spaarnwoude en Spaarndam, Penningsveer, maar ook langs de Spaarne en niet te vergeten de Mooie Nel. Op andere dagen door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Santpoort en landgoed Beekenstein. Dagelijks starten vanuit de het Kennemer Centre op een steenworp afstand van het treinstation Bloemendaal. Tot slot de laatste dag met een gezellige aankomst in het Centrum van Haarlem.

Business Wandel Equipe.
De organisatie roept werknemers op om mee te doen aan de Business Wandel4daagse Haarlem.
Maak je werkgever enthousiast om in te schrijven. Bedrijven en organisaties kunnen zich inschrijven voor de Business Wandel4daagse Haarlem. Zet uw werknemers eens in het zonnetje en geef ze speciale VIP behandeling tijdens het evenement. Speciale T-shirts voor uw werknemers etc. etc.
Netwerken terwijl u wandelt. Wat dacht u van alle leuke interessante contacten, die u tijdens dit wandelevenement opdoet. Meedoen stimuleert niet alleen een gezonde leefwijze, maar ook de teamspirit. De Business Wandel4daagse is een unieke ervaring voor werknemers en geeft u bovendien de mogelijkheid uw bedrijf/organisatie op een leuke manier te promoten.
 
Vrijwilligers
Wilt u meehelpen in de organisatie? Vrijwilligers die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij de organisatie. Stuur een E-mail naar info@sportwandelschool.nl. Tel: 0229-239447