Wandel 4 daagse Haarlem
14 t/m 17 mei Wandel 4 daagse Haarlem

Terug naar nieuws

Soellaart kledingsponsor


Voor, tijdens en natuurlijk ook na de vierdaagse zijn in het gezellige winkelpand in de kleine Houtstraat leuke aanbiedingen in wandelschoenen, sokken, wandelkleding en waterdichte jacks.

Soellaart heeft de kennis in huis voor een verantwoorde deelname en bekwaam winkelpersoneel helpt net zo lang tot je de juiste wandelschoen of jas hebt gevonden.  

Soellaart is op de IJsbaan aanwezig met leuke aanbiedingen en promotiemateriaal.
In het winkelpand van Soellaart Outdoor & Wintersport in de Haarlemse binnenstad bevindt zich naast outdoor- en wintersportartikelen ook een ruim assortiment voor wandelsporters 

Soellaart Shop
Kleine Houtstraat 49-53
2011 DG  Haarlem
www.soellaart.nl 

Inschrijven voor de Wandel 4 daagse Haarlem

Inschrijven

Registreer je via de online inschrijvingsmodule voor de derde Wandel4Daagse van Haarlem


Klik hier om in te schrijven

Inschrijven - Wandel4daagse Haarlem

Haarlem. De inschrijving voor de 4e editie van de Wandel4daagse Haarlem is al enkele weken geopend. Deelnemers kunnen kiezen uit 7 wandelafstanden. De Wandel4daagse Haarlem wordt georganiseerd van donderdag (Hemelvaartsdag) 14 mei t/m zondag 17 mei en laat deelnemers de prachtige omgeving van Haarlem beleven. Maar ook binnen de stadswallen heeft de hoofdstad van Noord-Holland veel te bieden. De wandel4daagse Haarlem is er voor bijna iedereen. Er is keuze uit 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km, 40 km en 50 km. Om 06.00 uur gaan de eerste deelnemers van de 50 km van start. De eerste dag valt samen met Hemelvaartsdag en lijkt daarom wel op “Dauwtrappen”.

Haarlem en omgeving.

In Haarlem en omgeving kijk je echt je ogen uit. Vier dagen door verschillende landschappen. Over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De bollenvelden, het waterwingebied van de Amsterdamse waterleiding duinen, door Spaarnwoude en Spaarndam, Penningsveer, maar ook langs de Spaarne en niet te vergeten de Mooie Nel. Op andere dagen door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Santpoort en landgoed Beekenstein. Dagelijks starten vanuit de het Kennemer Centre op een steenworp afstand van het treinstation Bloemendaal Tot slot de laatste dag een spetterende aankomst in het Centrum van Haarlem.

Business Wandel Equipe

Tijdens de Wandel4daagse Haarlem 2015 kunnen bedrijven en organisaties zich inschrijven voor de Business Wandel4daagse Haarlem. Meedoen stimuleert niet alleen een gezonde leefwijze, maar ook de teamspirit! De Business Wandel4daagse is een unieke ervaring voor uw werknemers en geeft u bovendien de mogelijkheid uw bedrijf/organisatie op een leuke manier te promoten. Wat dacht u van alle leuke interessante contacten, die u of uw werknemers opdoen met alle andere business-equipes van andere bedrijven?
Netwerken terwijl u wandelt! Geef daarom uw werknemers speciale aandacht tijdens de wandel4daagse Haarlem.

1000-1500 Deelnems

De organisatoren houden rekening met een deelnemersaantal van rond de 1500 deelnemers, en rekenen ook weer op de vele mensen, die voor het eerst aan de Wandel4daagse willen meedoen. Uit Haarlem, IJmuiden en de nabije omgeving. Maar ook uit Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp en andere grote steden in Noord-Holland en de Randstad. Vrijwilligers In de komende maanden worden de routes weer nagelopen en de voorbereidingen opgestart. Daar zijn vrijwilligers voor nodig. Wilt u meehelpen in de organisatie? Vrijwilligers die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij de organisatie.

Voorbereiding.

Vier dagen achter elkaar wandelen vergt veel voorbereiding. In het belang van de deelnemer wordt aan alles gedacht. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit wandelevenement. Op zaterdag 28 februari wordt er een introductie-training georganiseerd ter voorbereiding op de Wandel4daagse. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer traint u iedere zaterdagmorgen. Een goede stok achter de deur. Na de training kunt u zich inschrijven voor alle 10 de zaterdagtrainingen. De kosten zijn € 45,= pp. Aanmelding en verdere informatie Op de website www.wandel4daagsehaarlem.nl vindt u alle informatie en kunt u zich ook inschrijven.
Beschikt u niet over internet kunt u het aanmeldformulier opvragen. Tel: 0229-239447.


Deelnemersoverzicht

afstand aantal deelnemers
  2014
10 km 70
15 km 215
20 km 305
25 km 289
30 km 186
40 km 98
50 km 27

 


Inschrijven geopend

Haarlem.
De inschrijving voor de 4e editie van de Wandel4daagse Haarlem is per 1 oktober geopend. Deelnemers kunnen kiezen uit 7 wandelafstanden. De 4daagse wordt georganiseerd van donderdag (Hemelvaartsdag) 14 mei t/m zondag 17 mei en laat deelnemers de prachtige omgeving van Haarlem beleven. Ook binnen de stadswallen heeft de hoofdstad van Noord-Holland veel te bieden.
Er is keuze uit 10 km, 15 km, 20 km, 25 km, 30 km, 40 km en 50 km. Dus bijna iedereen kan aan de Wandel4daagse Haarlem meedoen. Om 05.50 uur gaan de deelnemers van de 50 km van start.
In de komende maanden worden de routes weer nagelopen en de voorbereidingen opgestart. Een speciaal team van vrijwilligers is momenteel bezig om de routes te optimaliseren en te zorgen dat de routes beter worden uitgepijld dan de afgelopen jaren.

Hemelvaartsdag – Dauwtrappen.
Op de eerste dag van de Wandel4daagse, merkte een deelnemer op: “Het lijkt wel op Dauwtrappen”. Zo ontstond erbij de organistoren het idee om deze oude traditie weer nieuw leven in te blazen. Om die reden wil de organisatie bewoners in Kennemerland in de gelegenheid stellen om op Hemelvaartsdag aan deze oude traditie mee te doen. Er is een speciale 10 km Dauwtrap-route uitgezet, die klokslag 06.00 uur van start gaat.
Om mee te doen vult u de inschrijfmodule in en kiest u voor de 10 km.

Haarlem en omgeving.
In Haarlem en omgeving kijk je echt je ogen uit. Vier dagen door verschillende landschappen. Over de Boulevard tussen Bloemendaal en Zandvoort. De bollenvelden, het waterwingebied van de Amsterdamse waterleiding duinen, door Spaarnwoude en Spaarndam, Penningsveer, maar ook langs de Spaarne en niet te vergeten de Mooie Nel. Op andere dagen door het duin- en bosgebied bij Overveen, Bloemendaal, Santpoort en landgoed Beekenstein. Dagelijks starten vanuit de het Kennemer Centre op een steenworp afstand van het treinstation Bloemendaal. Tot slot de laatste dag met een gezellige aankomst in het Centrum van Haarlem.

Business Wandel Equipe.
De organisatie roept werknemers op om mee te doen aan de Business Wandel4daagse Haarlem.
Maak je werkgever enthousiast om in te schrijven. Bedrijven en organisaties kunnen zich inschrijven voor de Business Wandel4daagse Haarlem. Zet uw werknemers eens in het zonnetje en geef ze speciale VIP behandeling tijdens het evenement. Speciale T-shirts voor uw werknemers etc. etc.
Netwerken terwijl u wandelt. Wat dacht u van alle leuke interessante contacten, die u tijdens dit wandelevenement opdoet. Meedoen stimuleert niet alleen een gezonde leefwijze, maar ook de teamspirit. De Business Wandel4daagse is een unieke ervaring voor werknemers en geeft u bovendien de mogelijkheid uw bedrijf/organisatie op een leuke manier te promoten.

Voorbereiding
Vier dagen achter elkaar wandelen zonder voorbereiding is niet verstandig. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit wandelevenement. Op zaterdag 28 februari wordt er een introductie-training georganiseerd ter voorbereiding op de Wandel4daagse. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer traint u iedere zaterdagmorgen tot aan de start van het wandelevenement. Een goede stok achter de deur.
Na een 10-tal zaterdagtrainingen bent u er fysiek en psychisch klaar voor om de Wandel4daagse Haarlem te volbrengen, ongeacht de door u gekozen afstand.
De kosten bedragen € 45,00. U kunt zich per E-mail opgeven voor dit voorbereidings-traject. Stuur een E-mail naar info@sportwandelschool.nl. Tel: 0229-239447

Vrijwilligers
Wilt u meehelpen in de organisatie? Vrijwilligers die mee willen helpen kunnen zich aanmelden bij de organisatie. Stuur een E-mail naar info@sportwandelschool.nl. Tel: 0229-239447

 


voorbereiding vierdaagse

Je voorbereiden op de 4e Wandel4daagse Haarlem.

Haarlem. Vierdaagse lopers, maar ook voor de meer ervaren wandelaars, die goed voorbereid aan de start willen verschijnen van de 4e Wandel4daagse Haarlem, doen er goed aan zich terdege voor te bereiden. Maar hoe doe je dat? Vier dagen achter elkaar wandelen vergt veel voorbereiding. In het belang van de deelnemer wordt aan alles gedacht. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit wandelevenement.
Op zaterdag 28 februari maart wordt er een 2 uur durende introductie-training georganiseerd ter voorbereiding op de Wandel4daagse Haarlem. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer traint u iedere zaterdagmorgen. Een goede stok achter de deur. Na de training kunt u zich inschrijven voor alle 10 de zaterdagtrainingen. De kosten zijn € 45,= pp. Met dit initiatief wil de organisator van de wandel4daagse Haarlem, Sportwandelschool bereiken, dat het uitvalpercentage onder beginners omlaag gaat, maar ook om in algemene zin, een gezondere leefstijl te stimuleren.
De 1e trainingsbijeenkomst op zaterdag 28 februari start aan de voorkant van het Kennemer Centre, IJsbaanlaan 4a 2014 AV in Haarlem. (Vrij parkeren). Meldt u zich telefonisch aan a.u.b. tel: 0229-239447 of per e-mail: info@sportwandelschool.nl.
Meer informatie over de wandel4daagse, zie op deze website: www.wandel4daagsehaarlem.nl