Wandel 4 daagse Haarlem
26 Mei t/m 29 Mei 2022 (afgelast) Wandel 4 daagse Haarlem

Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de website. Door de website te gebruiken stem je in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
 De website verzamelt uitsluitend persoonsgegevens wanneer deze via de Website zijn doorgegeven, bijvoorbeeld via het contactformulier of met een verzoek om informatie via de nieuwsbrief. De organisatie gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor het doeleinde waarvoor de persoon zelf heeft gekozen. 

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op de website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om de website zo veel mogelijk beschikbaar te stellen maar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Informatie via de paginalinks op websites van derden valt niet onder de verantwoordelijkheid van SportWandelSchool en SportSupport.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht en alle andere (intellectuele eigendoms-) rechten op deze website en content berusten bij de SportWandelSchool en SportSupport. Verveelvoudiging of openbaarmaking in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van beide organisatoren.

Copyright
De inhoud van deze website, gegevens, beeldmateriaal en overige content mag niet zonder voorafgaande toestemming van SportWandelSchool en SportSupport worden gekopieerd of gebruikt voor andere doeleinden dan Wandel4Daagse Haarlem.  van

Organiseren wandel4daagse Haarlem weer gestart.

De wandel4daagse wordt in 2022 gehouden van 26-29 mei.


Inschrijven

Inschrijven voor de Wandel 4 daagse Haarlem

Registreer je via de online inschrijvingsmodule voor de 10e Wandel4Daagse van Haarlem

Klik hier om in te schrijven