Wandel 4 daagse Haarlem
26 Mei t/m 29 Mei 2022 (afgelast) Wandel 4 daagse Haarlem

Haarlemse wandel4daagse weer door Duin en Kruidberg

Het is –al zeg ik het zelf – het mooiste duingebied van Nederland! Voor sportieve wandelaars biedt het duingebied een grote variatie. Meer kilometers maken? Even flink doorstappen op brede vlakke paden of juist meer technisch met hoogteverschillen? Verhard of los zand? Lange vlakke stukken of steile klimmetjes? Je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. En het belangrijkste: frisse lucht, een prachtige omgeving. Genieten!

Nationaal Park: bijzonder Duin en Kruidberg is onderdeel van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Wat maakt het gebied nu zo bijzonder? Het is een groot aaneengesloten natuurgebied. Omsloten door bebouwing en de zee. Voor heel veel mensen dichtbij, en toch kun je er heerlijk het gevoel van ‘even helemaal weg’ krijgen. Je kunt er wandelen, fietsen, paardrijden, spelen, zwemmen, hardlopen en genieten van het afwisselende landschap, de planten en dieren. Want een van de leuke dingen van dít gebied is, dat je duin op – duin af gaat. En vanaf elke duintop heb je weer een ander uitzicht. De ene keer kijk je uit over een duinvallei met zeldzame orchideeën, dan weer hoor je nachtegalen zingen of loop je door een oud landgoedbos met prachtige lanen.

Dát is Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Steun de natuur Het parcours van de Haarlemse wandel4daagse loopt door één van de mooiste Nationale Parken van Nederland. Prachtige natuur en cultuurhistorie die ruimte biedt om lange afstanden te lopen en jezelf uit te dagen. Natuur laat je leven. Daarom beschermt en versterkt Natuurmonumenten de natuur in Nederland. Dat doen we namens, maar vooral ook met alle Nederlanders die van de natuur houden. Doe ook mee, en steun de natuur! Word lid of doe een extra vrijwillige donatie!
 

Organiseren wandel4daagse Haarlem weer gestart.

De wandel4daagse wordt in 2022 gehouden van 26-29 mei.


Inschrijven

Inschrijven voor de Wandel 4 daagse Haarlem

Registreer je via de online inschrijvingsmodule voor de 10e Wandel4Daagse van Haarlem

Klik hier om in te schrijven