Wandel 4 daagse Haarlem
26 Mei t/m 29 Mei 2022 (afgelast) Wandel 4 daagse Haarlem

De Wandel4Daagse van Haarlem biedt brede exposure mogelijkheden voor partners die zich aan dit evenement verbinden. De duur van de ondersteuning is afhankelijk van individuele afspraken. Mogelijkheden variëren van een campagne tijdens het evenement tot meerjaarlijkse publiciteit in alle nieuwsuitingen en promoties.

Naamsponsor
Als naamsponsor bepaalt u mede het gezicht van het evenement. Dit kan per evenement dan wel middels een meerjarig contract worden afgesloten. Dit pakket is inclusief naamsverbintenis aan de Wandel4Daagse Haarlem, exposure op alle dagen van het evenement bij de start of op een stempelpost, de mogelijkheid tot ophangen van 8 spandoeken, 6 vlaggen bij start en finish en 1 start/finish boog, banner en link op homepage van de website, vermelding in nieuwsbrieven en persberichten en advertentie in het A5 formaat routeboekje. VIP ruimte op expo, vooraf en tijdens het evenement. Eerste stem in keuze naamsvermelding op de medailles.

Aanwezigheidssponsor
Als aanwezigheidssponsor verbindt u zich letterlijk aan het evenement. Dit kan per evenement dan wel middels een meerjarig contract worden afgesloten. Dit pakket is inclusief exposure op alle dagen van het evenement bij de start, mogelijkheid tot het ophangen van 6 spandoeken, banner en link op prominente plaats op de website, vermelding in nieuwsbrieven en persberichten en een hele pagina advertentie in het A5 formaat routeboekje. VIP ruimte op expo, vooraf en tijdens het evenement. Tweede stem in keuze naamsvermelding op de medailles.

Hoofdsponsor
Als hoofdsponsor verbindt u zich unaniem aan het evenement. Dit kan per evenement dan wel middels een meerjarig contract worden afgesloten. Dit pakket is inclusief exposure op alle dagen van het evenement bij de start, mogelijkheid tot het ophangen van 4 spandoeken, banner en link bovenaan de lijst van andere sponsoren, vermelding in nieuwsbrieven en persberichten en een halve pagina advertentie in het A5 formaat routeboekje. VIP ruimte op expo tijdens het evenement. Derde stem in keuze naamsvermelding op de medailles.

Merksponsor
Het verbinden van uw firmanaam aan het evenement. Dit kan per evenement dan wel voor een meerjarig contract worden afgesloten. Dit pakket is inclusief de mogelijkheid tot het ophangen van 2 spandoeken, banner en link onder hoofdsponsor op de website, vermelding in nieuwsbrieven en persberichten en een 1/3 pagina advertentie in het A5 formaat routeboekje. Promotieruimte op expo tijdens het evenement.

Bedrijfssponsoring 
Adopteren van een stempelpost (min. 4 dagen) met de mogelijkheid tot eigen reclamevoering door middel van het ophangen van 2 spandoeken. Mogelijkheid tot banner en link vermelding op website. Promotieruimte op expo tijdens het evenement.

Expo aanwezigheid
Tijdens het evenement bestaat de mogelijkheden tot het huren van promotieruimte bij de start en finish. De Kunstijsbaan Haarlem heeft uitstekende voorzieningen voor het plaatsen van marktkramen en het leveren van elektriciteit.

Advertentie
Ter voorbereiding van het evenement ontvangen de deelnemers een uitgebreid informatiepakket waaronder een routekaart en een programmaboekje. De advertentiemogelijkheden voor dit full colour A5 boekwerkje zijn 1/1, ½ en 1/3 pagina.

 

Organiseren wandel4daagse Haarlem weer gestart.

De wandel4daagse wordt in 2022 gehouden van 26-29 mei.


Inschrijven

Inschrijven voor de Wandel 4 daagse Haarlem

Registreer je via de online inschrijvingsmodule voor de 10e Wandel4Daagse van Haarlem

Klik hier om in te schrijven