Wandel 4 daagse Haarlem
30 Mei t/m 2 Juni Wandel 4 daagse Haarlem

Voorbereiding Wandel4daagse Haarlem.

Haarlem. Starters van Vierdaagsen, maar ook voor de meer ervaren wandelaars, die goed voorbereid aan de start willen verschijnen van de 6e Wandel4daagse Haarlem, doen er goed aan zich terdege voor te bereiden.
Maar hoe doe je dat?
Vier dagen achter elkaar wandelen vergt veel voorbereiding. In het belang van de deelnemer wordt aan alles gedacht. Een speciaal voorbereidingsprogramma met een trainingsschema, zorgt ervoor dat deelnemers zich optimaal kunnen voorbereiden op dit wandelevenement.
Op zaterdag wordt er een 2 uur durende training georganiseerd ter voorbereiding op de Wandel4daagse Haarlem. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer traint u iedere zaterdagmorgen. Een goede stok achter de deur.
Na de training kunt u zich inschrijven voor alle 30 de zaterdagtrainingen. De kosten zijn € 48,= per 3 maanden. Met dit initiatief wil de organisator van de wandel4daagse Haarlem, de Sportwandelschool bereiken, dat het uitvalpercentage onder beginners omlaag gaat, maar ook om in algemene zin, een gezondere leefstijl te stimuleren.
De 1e trainingsbijeenkomst is op de 1e zaterdag in februari en start bij tennisvereniging WOC. in Overveen/Bloemendaal.
Meldt u zich telefonisch aan a.u.b. tel: 0229-239447 of per e-mail: info@sportwandelschool.nl.
Meer informatie over de wandel4daagse, zie de website: www.wandel4daagsehaarlem.nl

Inschrijven

Inschrijven voor de Wandel 4 daagse Haarlem

Registreer je via de online inschrijvingsmodule voor de 8e Wandel4Daagse van Haarlem

Klik hier om in te schrijven